De Netherlands Agro, Food & Technology Centre verzorgt in samenwerking met NXT Group of Companies B.V. een marktbezoek aan Adana van 15 november tot en met 19 november 2016 voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in de Agricultuur, broeikas en tuinbouw sector.

Het marktbezoek biedt bedrijven kwalitatief hoogwaardige kennis- en informatieoverdracht, kennismaking met concrete potentiƫle zaken/handelspartners en een beursbezoek in Turkije.

Waarom Turkije?
Het is geen geheim dat de economische potentie van Turkije enorm is. Met bijna 80 miljoen inwoners, waarvan de helft onder de 30, biedt het land voor Nederlandse bedrijven interessante exportmogelijkheden. De voorspelde gemiddelde GDP groei van 5,2% bevestigd dat Turkije op weg is om een economische grootmacht te worden. Deze combinatie van beurzen en individuele afspraken biedt u inzicht in de vele facetten van de Turkse markt.

Adana Agriculture en Adana Green House Garden beurs
De combinatie van de Adana Agriculture met de Adana Green House Garden heeft geleid tot de grootste landbouw en tuinbouw beurs van de regio.
Deze combinatie van beurzen biedt zowel de producenten als de gebruiker in de landbouw sector de mogelijkheid elkaar te treffen.
Adana Agriculture en Adana Green House Garden verwachten de bezoekersaantallen van vorig jaar (160.085) royaal te overtreffen.
Klik hier voor meer informatie