Wilt u exposeren op deze toonaangevende beurs? Meld u dan snel aan voor een van deze Holland Paviljoens met behulp van bijgaand formulier!

Van 30 mei tot en met 2 juni a.s. wordt in Teheran de 23ste editie van de Food & Beverage Tec  en de IRAN Agro gehouden. Deze toonaangevende beurzen zijn interessant voor bedrijven die actief zijn in de toelevering aan landbouwsectoren en  de verwerkende industrie, waaronder potato, vegetable, meat/ poultry processing, dairy / liquids, confectionary, snacks, packing & packaging, en ingredients.  Meer informatie vindt u op de website http://www.iran-foodbevtec.com/iranfoodbevtec.html en  http://www.iran-agro.com/iranagro.html

FME en NAFTC organiseren in opdracht van de Topsector Agri&Food en RVO een Holland Paviljoen op de Iran AGRO (Hal 44/1)  én de Iran FOOD+BEVTec (Hal 38).

Voordelen van een Holland Paviljoen

  • Wij nemen uw organisatie uit handen!
  • Gemeenschappelijke centrale lounge
  • Ruimte voor promotie eigen producten en diensten, u kunt kiezen uit verschillende deelnamemogelijkheden
  • Professionele standbouw en uitstraling
  • Delen contacten en kennis tussen de deelnemers
  • Holland netwerkreceptie in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Teheran
  • Deelname aan diverse ketenseminars ten tijde van de beurs (onder voorbehoud van beschikbaarheid)
  • Collectieve bedrijfsbezoeken en mogelijkheid tot matchmakingsafspraken door professionele consultant tegen meerprijs ( u wordt direct in contact gebracht met consultant)
  • Gezamenlijke promotie
  • Lagere totale deelnamekosten

Deelnamekosten
De kosten voor deelname aan een van deze paviljoens vindt u in de bijlage. Er zijn diverse mogelijkheden om deel te nemen aan het paviljoen, zo neemt u al deel vanaf € 1.950,- all-in.
De kosten voor deelname zijn inclusief de collectieve  kosten zoals standbouw en –ontwerp, gemeenschappelijke ruimtes, catering, promotionele activiteiten, energie en verzekering. De kosten zijn exclusief reis- en verblijfkosten, kosten voor transport, verzekering van de expositiegoederen en extra voorzieningen in de stand.

Aanmelden
Is uw belangstelling gewekt en wenst u deel te nemen? Dan horen wij dit graag zo spoedig mogelijk i.v.m. de grote vraag en beperkte beschikbaarheid op de beurs. Wij verzoeken u vriendelijk bijgaand deelnameformulier voor 23 februari a.s. te retourneren. In de bijlage treft u de algemene voorwaarden van FME die van toepassing zijn op deze activiteit.

Meer informatie
Wenst u meer informatie over een van deze paviljoens? Bij vragen kunt u direct contact opnemen met:
Nicole de Borst, T: 079 3531390 of nicole.de.borst@fme.nl
Arthur Vernooij, T: 079 3531135 of arthur.vernooij@fme.nl

Voor al onze overige activiteiten bezoek onze website: www.fme.nl/internationaal of www.naftc.nl

In opdracht van:  Topsector Agri&Food, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

In samenwerking met: GMV, East West Trade & Consulting