FME nodigt je – mede namens de Rabobank – van harte uit voor FME Conecta 2015 op donderdag 15 oktober. Het netwerkevent voor Nederlandse bedrijven in de technologische industrie, die internationaal actief zijn of daartoe ambities hebben.

Interactief en inspirerend programma
Het thema van FME Conecta 2015 is: ‘Succesvol zakendoen in een veranderende wereld’. Veranderingen in de wereld volgen elkaar steeds sneller op. Geo-politieke spanningen nemen toe. Inspelen op nieuwe technologische ontwikkelingen, zoals Smart Industry, wordt steeds belangrijker. Financiële stabiliteit neemt af en klanten stellen steeds hogere eisen. Hoe anticiperen bedrijven hierop en hebben ze al deze veranderingen succesvol weten om te zetten naar business?

De volgende sprekers kunnen wij nu al bekend maken:

– Ineke Dezentjé-Hamming Bluemink
FME-voorzitter en voorzitter Smart Industry
‘Kansen verzilveren met Smart Industry’

– Mathijs Bouman
Nederlands journalist en macro-econoom, columnist bij Het Financieele Dagblad en Z24. Daarnaast is hij beurscommentator bij RTL Z.
Hij gaat onder andere in op actuele ontwikkelingen

– Eric Saris
Directeur Corporate Clients Nederland, Rabobank
‘Macro-economische ontwikkelingen en de impact op jouw bedrijf’

1-op-1 gesprek met specialisten van FME
Voorafgaand aan FME Conecta heb je de mogelijkheid om persoonlijk in gesprek te gaan met een sectorspecialist, een adviseur op het gebied van internationaal ondernemen of een Rabobankadviseur. Heb je een vraag of case, leg deze voor aan onze specialisten, zij helpen je graag verder. Het gesprek duurt 15 minuten (exclusief voor FME-leden).

Voor meer informatie of aanmelden, klik hier.